Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament aprovarà dimarts una proposta per simplificar la lectura de les lleis modificades

18317
Segons Més per Menorca la proposta comptarà amb el suport dels grups parlamentaris que conformen i donen suport al Govern. | dBalears/Arxiu

El ple del Parlament farà l'aprovació inicial aquest dimarts, previsiblement, d'una Proposició de llei presentada per Més per Menorca que permetrà «simplificar la lectura de lleis els textos de les quals han patit modificacions».

Més per Menorca ha informat aquest dissabte que la proposta comptarà, com a mínim, amb el suport dels grups parlamentaris que conformen i donen suport al Govern.

La Llei que es modificarà quan s'aprovi definitivament la Proposició de llei és la 5/2015, de 23 de març, de Racionalització i Simplificació de l'Ordenament legal i reglamentari de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Aquesta norma jurídica el que permet és poder elaborar textos refosos de les lleis que s'han modificat una o més vegades i que tenguin plena naturalesa de legalitat.

La finalitat de la proposta, segons la formació ecosobiranista, «és simplificar i facilitar la lectura i interpretació d'aquestes lleis amb un nou redactat que contempli tota la part expositiva i l'articulat que està en vigència i s'elimini els articles o paràgrafs que, per haver estat modificats, ja no són vigents».

D'aquesta manera, els interessats o juristes podran disposar d'un text jurídic legal definitiu i no es confondran o dubtaran amb lleis de redactat originari les quals ja no són vigent a l'ordenament jurídic balear.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.