Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Un youtuber català fa paròdia amb la dificultat d’aprendre castellà a Catalunya

18367

El youtuber català Pol Gise compta amb més de 32.000 subscriptors a la plataforma Youtube, a més d’altres milers a les xarxes socials. Amb un estil peculiar el youtuber ha encantat els seus seguidors amb els seus vídeos. ‘Intentant estudiar’, ‘Intentant xerrar amb SIRI’ o ‘Tipus de persones quan mengen fora’ són alguns dels vídeos publicats a Youtube. També és conegut per la creació d’una petita sèrie sobre la vida de companys de pis.

«¿Dónde coño he aprendido a hablar castellano?»

Sota aquest títol el youtuber ha aconseguit viralitzar un nou vídeo. En ple debat sobre la possibilitat que els pares puguin triar el castellà com a llengua vehicular amb què volen escolaritzar els seus fills a Catalunya, Pol Gise es demana on ha après el castellà si ell és català i que a casa i a l’escola sempre ha xerrat en català. A la pregunta hi troba resposta ràpid: «calla, calla, calla, és que probablement tot és mentida i si us ho creieu és perquè sou... perquè estau desinformats».

A l’hora d’acomiadar-se, Gise diu «adéu» i decideix deixar clar que «adéu» vol dir «adiós» en castellà, «no sigui que es pensin que he insultat en català».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.