Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «La limitació de vehicles de Formentera no és aplicable a les altres illes»

18379

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha aclarit aquest dimarts que la llei de limitació d'entrada de vehicles a Formentera «no és aplicable a les altres illes» i ha expressat que des del Govern continuaran cercant mesures per a les càrregues de les carreteres.

Així s'ha expressat Armengol en resposta a una qüestió que ha formulat el portaveu del Grup Parlamentari d'El PI, Jaume Font, qui ha assegurat que el problema «no està només a Formentera i ha destacat: «Balears és la comunitat autònoma amb més cotxes per cada mil habitants». «El Govern està a punt d'acabar aquesta legislatura i encara no ha regulat els cotxes de lloguer», ha afegit Font.

La presidenta de l'Executiu ha subratllat que la limitació de vehicles no només s'aplicarà sobre els cotxes de lloguer i que, a més, «també necessitam una bona xarxa de transport públic».

«Aquesta llei és pionera a nivell estatal i ve a sol·licitud del Consell de Formentera arran d'un debat polític i social molt important», ha defensat Armengol.

Finalment, des del Govern han destacat que fan feina de manera «diferent» a cada illa i que es tracta d'un Govern «federalista».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.