Setmanari d'informació local - 138 anys

Raons per sol·licitar crèdits ràpids 

18451

Encara que pensem que ho tenim tot controlat econòmicament, a qualsevol moment se'ns pot presentar un imprevist que ho desestabilitzi tot. Si ens fan falta doblers, la nostra primera idea serà anar al banc en el qual tenim els doblers ingressats. Però se'ns llevaran les ganes en el moment en el qual vegem tota la paperassa que ens demanaran, i el temps de concessió que trigarà a ingressar-se la quantitat acordada.

Com a alternativa tenim els crèdits ràpids, com els que podem descobrir a Freezl

Si encara no els coneixes, nosaltres et donarem algunes raons per les quals hauries de confiar en ells:

1. Són ràpids: Si, ja saps que són ràpids… però t'has aturat a pensar que significa això realment? Si no pots fer front a la quota de la hipoteca o a la lletra del cotxe, el més normal és que hagis de pagar unes penalitzacions molt elevades. En demanar un préstec ràpid tindrem el marge de temps suficient per a fer front a aquests pagaments sense comportar en cap tipus de cost afegit.

2. Una bona solució davant despeses imprevistes: Cada vegada són més les persones que viuen amb els doblers just mes a mes. Si es presenta una despesa imprevista (com pot ser un pagament especial en la comunitat de veïns, una avaria en el cotxe, el canvi d'un electrodomèstic), no tindrem la capacitat solvent per poder fer-li front. Novament, els préstecs ràpids són una solució.

3. Per donar-te un capritx: I per què no? Segur que hi ha alguna cosa que fa temps que et vols comprar, però els deutes econòmics no et donen ni un respir. És possible que vulguis passar unes bones vacances amb la família, però que amb el que heu estalviat no us arribi per a molt. Un interessant avantatge de les empreses de crèdits ràpids és que no et solen preguntar el motiu pel qual vols sol·licitar els doblers; així tindràs molta més llibertat.

4. Per afrontar deutes: Pot semblar poc lògic contreure un deute per sortir d'una altra, però de vegades no hi ha cap altre remei. Imagina que deus doblers a la companyia de la llum, i que si no ets capaç de satisfer el deute aviat, et tallaran el subministrament. Val la pena que afrontem els costos d'un préstec ràpid i no ens quedem sense llum. Pot servir-nos per guanyar una mica de temps abans d'enfrontar-nos al propi deute.

5. Són fàcils de tramitar: Ara podem tramitar els préstecs ràpids fàcilment a través d'Internet. El procés es pot gestionar d'una forma 100%, encara que això no impedeix que no puguem demanar ajuda quan ens faci falta. Ens demanaran la mínima informació possible i, si tot va bé i tenim una sucursal bancària que coincideixi amb les quals té l'entitat, podem tenir els doblers en qüestió de segons.

Ara que ja coneixes totes aquestes raons per demanar préstecs ràpids, segur que veus aquest recurs amb altres ulls.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.