Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets evita posicionar-se sobre la candidatura de Fina Santiago

18473

La vicepresidenta del Govern i coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat aquest dijous que té «previst a presentar-se» al càrrec de coordinadora de la formació.

Davant els mitjans de comunicació, Busquets ha evitat posicionar-se sobre la iniciativa de la seva companya Fina Santiago, que s'ha presentat com a candidata a cap de llista de MÉS en el Parlament, i que ha plantejat que qui sigui coordinador o portaveu de la formació «no pugui assumir més responsabilitats» en les administracions.

Així, ha dit que el procés de «primàries encara no ha començat» i que serà a l'assemblea del 9 i 10 de març quan es decideixi el reglament que «està en mans de la militància esmenar-ho», ha assenyalat. Sobre la declaració de Santiago sobre que «és hora del lideratge de dones dins de MÉS», Busquets ha dit que creu que ja «hi ha lideratge» i ha posat com a exemple a la mateixa Santiago i a ella mateixa, que també exerceix com a portaveu de la formació. «Les dones de MÉS són una realitat», ha afegit.

Respecte a un possible tàndem per presentar-se a cap de llista del Parlament amb Miquel Ensenyat o les propostes que va fer Santiago, referint-se a Ensenyat com a candidat pel Consell i a Antoni Noguera com a candidat per a Cort, Busquets ha remarcat que «ara tot són opinions» i que, per la seva banda, està centrada en la Vicepresidència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.