Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «Ja començam a recollit els fruits del Better in Wintter»

18483

La vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets, ha assegurat que manté el seu compromís de regular el 'tot inclòs' i que estan treballant actualment en això perquè «la seva intenció és poder presentar la proposta durant aquest primer semestre del 2018».

Busquets s'ha expressat així durant la seva compareixença en la Comissió de Turisme que ha tengut lloc aquest dijous en el Parlament, tant a petició seva com del PP. En ella, la vicepresidenta ha fet balanç de l'activitat del seu departament. Segons ha dit, el 'tot inclòs' és una activitat que s'ha de «fer compatible amb l'oferta complementària», que «no ha de llevar valor ni qualitat producte turístic» i que «no ha d'alterar la qualitat de vida dels residents de la zona on es duu a terme».

«Estam immersos en un procés de treball intern però també cercarem el consens amb els diferents agents socials i econòmics implicats, així com amb els consells i ajuntaments i els grups polítics», ha assenyalat. D'altra banda, Busquets ha recordat el Pla d'Acció 2018 de l'Agència de Turisme de les Balears (ATB). En ell, s'estableixen, entre altres objectius, consolidar la temporada d'hivern per a un major equilibri de l'activitat turística. «S'ha de promoure el Better in Wintter per combatre l'estacionalitat», ha remarcat.

Entre altres objectius, també s'inclouen contribuir a un major repartiment sectorial i territorial dels ingressos derivats del turisme, conèixer millor la demanda i el posicionament de les Balears als mercats exteriors, millorar la qualitat turística i la col·laboració dins del sector públic, i entre el sector públic i el sector privat. A més, tal com ha dit la vicepresidenta, es vol aconseguir augmentar la despesa mitjana per turista i els dies d'estades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.