Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Live Festival tanca el seu cartell amb noves incorporacions

18537

L'organització del Mallorca Live Festival ha anunciat aquest divendres el cartell complet de la seva tercera edició, que a més dels noms ja anunciats -The Prodigy i Primal Scream, entre  d?altres, es completa amb Black Lips, Henrik Scwarz, Macaco i La Casa Azul.

El festival se celebrarà els dies 11 i 12 de maig a l'antic Aguapark de Calvià. En total seran 40 artistes repartits en tres escenaris en els quals tendran cabuda la música independent, l'electrònica, el mestissatge i els sons urbans.

Així, comptarà amb la presència de grups com Black Lips, Izal, !!! (Chk Chk Chk), Morgan, Polock, Sobrinus, El Petit de Cal Eril, Agoraphobia, Jumpto the Moon o Cápital.

A més, tocaran bandes mallorquines com a L. A., Sexy Sadie, Oso Leone, The Wheels, Jane Yo, Gate 4, Thony Bloom i Monxos.

La música urbana i el mestissatge estaran representats per Kase.O, Muchachito, La Raíz, Bad Gyal i The Market Noise.

Aquesta edició destaca també per la seva proposta de música electrònica amb Solomun, Nina Kraviz, Vitalic, Henrik Schwarz, DJ Coco, DJs From Mars i Kiko Melis. Tampoc faltaran propostes llatines com Chancha Via Circuito, Los Espiritus i Borchi i el seu Doble Redoble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.