Setmanari d'informació local - 138 anys

Diferents ajuntaments del Pla signen un conveni de millora pel servei policia tutor de l’IES Sineu

18609

Aquest dilluns l'Ajuntament de Sineu ha signat un conveni amb altres pobles del Pla per donar una millor cobertura i servei de policia tutor a l'IES Sineu. El conveni es va dur a un ple extraordinari el passat divendres 23 de febrer i es va aprovar amb 6 vots a favor, 2 abstencions i 3 vots en contra.

Context de la situació

Des de fa anys, per falta de recursos de l'Ajuntament de Sineu, el servei de policia tutor a l'IES Sineu no quedava cobert en la seva plenitud. A demanda de la comunitat educativa de l'institut es va demanar a l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) que plantejàs una solució per millorar el servei.
A proposta de l'ISPIB i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sineu i altres Ajuntaments del Pla de Mallorca que tenen alumnat dels seus pobles a l'IES (Sant Joan, Llubí, Sencelles i Maria de la Salut), s'ha signat aquest conveni.

El nou conveni

Estableix mecanismes de col·laboració entre els diferents ajuntaments esmentats, el qual permetrà reforçar les plantilles policials per circumstàncies especials i temporals, o per causes extraordinàries. Concretament, es tracta que aquests Ajuntaments col·laborin amb l'Ajuntament de Sineu en la prestació del servei de policia tutor a l'IES Sineu, ja que aquest és un centre educatiu que rep alumnes de nou municipis de la Mancomunitat del Pla, amb un nombre aproximat de 860 persones de població escolar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.