Setmanari d'informació local - 138 anys

El documental 'Nàufrags de l'Evolució' rep un nou premi internacional

18753

El passat dia 26 de febrer del 2018 el documental 'Nàufrags de l'Evolució' va rebre el seu tercer guardó internacional el «premi d'excel·lència» a l'Accolade Global Festival Film Competition dels Estats Units.

La productora menorquina Paleàrtica ha rebut el suport i l'assessorament de l'IBFC (Illes Balears Film Comission), entitat vinculada a la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

El documental menorquí 'Nàufrags de l'Evolució', dirigit per Toni Escandell és un documental de 52 minuts coproduït per Paleàrtica Films i IB3 Televisió.

El documental va ser enregistrat a l'illa de l'Aire, un illot de Menorca i el seu contingut, segons el Govern, «té un gran valor patrimonial i científic, ja que es descobreixen esdeveniments que fins ara no havien estat enregistrats».

L'Accolade, actualment en el seu 14è any, és un prestigiós concurs mundial de cinema únic en la indústria en el qui competeixen 64 països. Aquest, dóna a directors, productors, actors i equips creatius talentosos l'exposició positiva que mereixen, descobreix i honora els èxits dels cineastes que produeixen entreteniment d'alta qualitat i nous mitjans per atreure tant als veterans de la indústria del poder com a nous cineastes amb talent.

«L'Accolade és una competència híbrida única de premis amb terminis estacionals; no és un festival de cinema tradicional. Els nostres guardonats premiats han guanyat els premis Oscar, Emmys i Tellys», ha explicat i recordat el Govern.

Concurs internacional

El concurs Accolade Global Film Competition és realment internacional i ha rebut projectes de cineastes de més de 64 països, incloent-hi Austràlia, Bahrain, Bali, Brasil, Bulgària, Canadà, Xile, Colòmbia, Cuba, Dinamarca, França, Grècia Hong Kong, Islàndia, Índia, Indonèsia, Iran, Irlanda, Israel, Itàlia, Japó, Corea, Kosovo, Lituània, Malàisia, Malta, Martinica, Mèxic, Nova Zelanda, Nigèria, Noruega, Pakistan, Paraguai, Filipines, Polònia, Romania. , Rússia, Singapur, Eslovènia, Sud-àfrica, Corea del Sud, Espanya, Sri Lanka, Suècia, Suïssa, Taiwan, Turquia, Emirats Àrabs Units, Regne Unit, EUA entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.