Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem es planteja donar suport a una proposta de Ciudadanos per «limitar els càrrecs públics»

18785

El portaveu de Podem a les Balears, Alberto Jarabo, ha indicat que el seu partit donarà el seu suport a la iniciativa de Ciudadanos que proposa limitar els càrrecs públics per als diputats si bé ha demanat que es «racionalitzi», ja que «no és el mateix» ser regidor d'un poble petit o de Palma.

En roda de premsa, Jarabo ha explicat aquest dilluns que els partits han de ser «prudents» a l'hora de situar a una mateixa persona diferents càrrecs i ha indicat que pot haver-hi certa «demagògia» en el discurs de Ciudadanos. D'altra banda, la portaveu adjunta de Podem, Laura Camargo, ha assegurat que el Dia de la Dona, 8 de març, es viurà una «jornada històrica» amb una «mobilització sense precedents, en una vaga de transformació».

«Estam molt orgullosos que aquesta mobilització sense precedents sigui ja un èxit. Estam demanant aconseguir la igualtat real i que se'ns tracti com a persones», ha afegit la diputada de Podem. Així mateix, ha animat a la població masculina al fet que s'una a la manifestació per mostrar el seu suport. «Esperam que sigui un veritable èxit per a la igualtat i que a partir del 8 de març aquesta lluita es tradueixi en fets», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.