Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido es reuneix amb Palma, Calvià, Marratxí i Llucmajor per coordinar la zonificació

18815

La consellera de Territori i Infraestructures del Consell, Mercedes Garrido, s'ha reunit aquest dimarts amb els ajuntaments de l'àrea metropolitana de l'Illa (Palma, Calvià, Marratxí i Llucmajor) per coordinar la zonificació del lloguer turístic.

La reunió ha servit per posar en comú els posicionaments dels ajuntaments d'aquesta zona, segons ha informat el Consell. Tenint en compte que l'Ajuntament de Palma redacta la seva pròpia proposta, la trobada s'ha organitzat per coordinar la zonificació amb els ajuntaments adjacents.

Els quatre representants municipals s'han mostrat oberts a analitzar la situació de cada municipi amb la finalitat d'evitar problemes que podrien sorgir una vegada decidida la zonificació, com per exemple, que la pressió turística d'una zona on no es permeti el lloguer turístic passi als municipis del costat.

Han assistit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez; el batle de Llucmajor, Gregori Estarellas; el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, i el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne de Palma, José HilaPer part del Consell, també han assistit el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, i el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López.

Els ajuntaments encara es troben dins del període per presentar els informes a la proposta de zonificació del Consell. Amb aquests informes, totes les iniciatives que siguin més restrictives que la de la institució insular hauran de ser acceptades automàticament. No obstant això, també s'estudiaran aquelles que siguin més permissives per analitzar si es poden incorporar al document d'aprovació definitiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.