Setmanari d'informació local - 138 anys

Esperen trobar les Roges del Molinar a la fossa de Porreres

18907
Racó de la memòria, Porreres

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha licitat el contracte de servei d’exhumació de fosses comunes previstes en el Pla d’Actuacions 2018, aprovat per la Comissió Tècnica de Desapareguts i Fosses de les Illes Balears, i que ha de cobrir, a més, la identificació dels cossos que es localitzin.
 
El contracte de servei d’exhumació serà per intervenir les següents fosses incloses en el Pla d'Actuació 2018: la segona fase d’exhumació de la fossa de Porreres, la de Montuïri, la dels dos pous de Son Lluís (Porreres) i el de s’Àguila (Llucmajor), la fossa de Sencelles, la de Calvià, la de Marratxí, la de ses Figueretes o del Cementiri Vell (Eivissa), la d’Alaró, la de Llucmajor, la de Santa Maria, i la de Deià. Així mateix, s’hi inclouen l’execució dels certificats de viabilitat de les fosses de Manacor i de la de Bunyola.

Des del Govern, han explicat que s’espera trobar en aquesta segona fase d'exhumació de la fossa de Porreres Aurora Picornell, Belarmina González i Catalina Flaquer i les seves filles Antònia Pasqual i Maria Pasqual, conegudes com les Roges del Molinar. I a la fossa d’Alaró Pau Crespí, batle de Mancor.
 
El termini d’execució del contracte és de 9 mesos per un valor estimat de 480.600 €; i la data límit de presentació de propostes és de 41 dies naturals, això és, fins el dia 15 d’abril, al Servei de Contractació de la Conselleria de Cultura, participació i Esports.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.