Setmanari d'informació local - 138 anys

Donallop i Posidònia, entre els artistes de les Balears que actuaran a Le Rocher de Palmer

19001

Donallop, Posidònia, Miquel Brunet Group, Tugores i Biel Fiol seran els artistes encarregats de dur una mostra de la creació musical de les Balears més actual a la ciutat de Bordeus, concretament al centre musical francès Le Rocher de Palmer, que dedica un focus de temporada a la música de les Illes.

Així mateix, aquestes cinc formacions musicals de diferents estils participaran entre els mesos d'abril i novembre en aquesta iniciativa impulsada per l'Institut Ramon Llull i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d'Estudis Baleàrics, segons ha informat el Govern en un comunicat. A més, aquest focus és fruit de la presència del director artístic de Le Rocher de Palmer, Patrick Duval, en l'última edició de FiraB!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Balears.

Les mostres musicals

Miquel Brunet Group serà l'encarregat d'inaugurar aquesta iniciativa el proper 5 d'abril amb el seu espectacle 'Ferments', un concert que fusiona la música tradicional mallorquina amb la contemporània i el jazz, en homenatge a Miles Davis. Aquest concert inclou la interacció gustativa de músics i públic amb la xef María Solivellas a l'escenari, i conclou amb la degustació de gastronomia illenca i un tast de vi. El divendres 13 de juliol Le Rocher de Palmer acollirà el folk mediterrani del grup Posidònia, que treballa per mantenir viva la música d'arrel tradicional de les Illes però amb un enfocament «actual, renovador i contemporani». A finals de novembre, serà el torn del repertori mediterrani i cinematogràfic de Tugores i la presentació del primer disc de Biel Fiol, 'Cello Works'. Finalment, el folk pop dels mallorquins Donallop serà l'encarregat de tancar aquest cicle.

Le Rocher de Palmer és un centre que realitza una programació musical internacional amb capacitat per acollir en dues sales a més de 1.800 espectadors en els seus més de 6.000 metres quadrats. Per la seva rellevància com a institució, Le Rocher de Palmer és un escenari únic per mostrar la creació musical de les Illes més contemporània en un circuit internacional de prestigi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.