Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller acull una lectura dramatitzada sobre textos fundacionals del feminisme

19007

Sóller acollirà aquest dimarts a les 19:00h a la Capella de les Escolàpies la lectura dramatitzada 'Jo som perquè foren' sobre els textos fundacionals del feminisme de dones rellevants com Olímpia de Gouges, Sojourner Truth, Clara Zetkin, Clara Campoamor i Aurora Picornell. Aquesta obra, protagonitzada per les actrius Lluki Portes i Núria Sbert i dirigida per Vicka Duran, forma part de la programació d'actes de la direcció insular d'Igualtat del Consell de Mallorca entorn del 8 de març, segons un comunicat.

En aquest sentit, la lectura ja s'ha pogut veure a Sa Pobla i a Artà, i també serà el proper 14 de març a Inca, concretament en el Museu del Calçat i de la Pell a les 19:00h. Les actrius ofereixen un viatge en el temps on diverses dones en diverses situacions encoratgen els seus iguals a lluitar pels seus drets, com el dret a vot, a la igualtat o a l'educació, entre uns altres.

Finalment, des de la institució insular han explicat que Carme Planells i Vicka Duran han estat les dramaturgues d'un espectacle que inclou la participació d'una dona del municipi triada a través de la dinamització dels Espais de Dones i que és l'encarregada d'interpretar els textos d'Aurora Picornell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.