Setmanari d'informació local - 138 anys

Andreu Manresa considera que Valtonyc és un «delinqüent»

19101

El director general d'IB3 Andreu Manresa, ha negat aquest dijous en comissió parlamentària que l'ens públic hagi duit a terme un tractament parcial o sectari de la condemna de tres anys i mig de presó al raper mallorquí Josep Valtonyc, i ha assegurat que «si no es pogués entrevistar a delinqüents, no hi hauria periodisme».

Manresa ha lloat la cobertura informativa realitzada sobre el cas i ha explicat que la sentència es va analitzar «dues vegades, de dalt a baix» per un professor de dret penal i una diputada del PP, que és advocada, amb qui va interposar la demanda i amb altres persones. «No vénc a defensar Valtonyc, que no ho faré, però el periodisme ha d'explicar les coses», ha manifestat.

El cap de l'ens públic ha contestat així a la pregunta de la diputada del PP, Antonia Perelló, que ha carregat contra IB3 qüestionat «l'ús de doblers públics per promocionar a persones al marge de la legalitat». Perelló ha criticat també la cobertura de la gala de l'OCB, en la qual va participar l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. I, finalment, ha censurat que el «tractament d'IB3 del referèndum va ser una presa de partit» de la ràdio televisió pública.

A això, Manresa ha dit que ell és «garantia de professionalitat» i que no està a les ordres de ningú ni per complaure i que com a director general no té opinió política però que els fets socials s'han de presentar i que ell no està per fer de censor ni vetar.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.