Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aprova assumir les competències de Promoció Turística

19137

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres, amb 21 vots a favor i deu en contra, acceptar les competències en Promoció Turística que seran transferides pel Govern a partir del pròxim 1 d'abril.

Segons ha indicat la institució insular, el Consell rebrà deu treballadors dels quals quatre seran places per cobrir. A més, cada any es rebran 3.445.971 euros per a la promoció de l'Illa. D'altra banda, es durà a terme l'ingrés d'un finançament addicional de 3,5 milions repartit en cinc anys.

El conseller insular d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha afirmat que és un dia històric, el resultat és positiu pel Consel  i ha ressaltat que s'està avançant amb «l'insularisme». «És una bona competència i ve molt finançada», ha afegit.

Quant al pla d'acció que es durà a terme, el Bonet ha explicat que l'objectiu serà potenciar la marca Mallorca i també la promoció dels municipis de l'illaDes del Departament d'Economia i Hisenda, ha sostengut, «s'apostarà per un turisme més sostenible i que visiti fos de la temporada alta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.