Setmanari d'informació local - 138 anys

Art urbà participatiu i feminista per reivindicar i commemorar el 8M

19177
Els artistes Fátima de Juan i Joan Aguiló han iniciat aquest dissabte l'acció d'art urbà participatiu i feminista per a commemorar el 8M. | Ajuntament de Palma

Els artistes Fátima de Juan i Joan Aguiló han iniciat aquest dissabte l'acció d'art urbà participatiu i feminista per a commemorar el 8M que continuarà dissabte que ve al barri de Santa Pagesa i que s'emmarca al programa d'actes commemoratius del Dia de la dona.

Aquesta iniciativa de l'associació de Veïns de Santa Pagesa ha rebut el suport de l'Ajuntament de Palma, a través de l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics i permet «rehabilitar diferents indrets degradats del barri com ara comptadors elèctrics ubicats davant de s'Escorxador i al llarg del carrer Blanquerna». Així, les artistes Fátima de Juan, juntament amb un grup d'escoltes de Santa Pagesa, el Grup d'Escoltes Reina Constança i Dinamo, Servei de Dinamització de Joves, han iniciat la ruta en femení de grafitis.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina ha volgut agrair la iniciativa dels veïns del barri que «han demostrat en diversos moments tenir un compromís absolut en la lluita per una Palma sense desigualtats». «El mes de març és el mes de les dones. Després d'un 8 de març massiu al carrer; hem de continuar treballant totes les línies per avançar cap a la igualtat», ha dit.

Tal com ha explicat l'Ajuntament de Palma, els 'murals participatius' estan ubicats en diversos indrets de la barriada i pinten temàtiques relacionades amb les dones com ara «l'apoderament, el respecte, la diversitat i la lluita contra la violència masclista». «L'objectiu d'aquesta acció és conscienciar la societat i apoderar les dones per tal d'avançar cap a la igualtat real», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.