Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB rebutja el projecte d'institut d'ensenyament a distància

19201

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, insta la Conselleria a «retirar el projecte d'Institut d'Ensenyaments a Distància i a reforçar el model actual que s'imparteix a instituts de secundària i centres d?adults». Des de el sindicat es considera que «els estudis a distància que ofereixen actualment els centres educatius, en alguns casos amb més de vint anys d'experiència, permeten un contacte més personalitzat gràcies a les tutories presencials individuals i col·lectives» A més, expliquen que «la convivència dels estudis presencials i a distància dins un mateix centre permet la coordinació dels docents i la unificació de criteris a l'hora de programar i d'avaluar els alumnes».

Per això, UOB veu el projecte de la Conselleria com «un ens centralitzat i exclusivament en línia, que es crea sense cap estudi previ del perfil, necessitats i demandes dels alumnes, i que fa preveure la supressió a curt termini del model actual». Tot plegat, «una operació de màrqueting a poc més d'un any de les eleccions i un fracàs més que previsible» denuncien.

Per aquests motiu, «reclamam a la Conselleria que no caigui una vegada més en l'error de sempre, escolti els docents i dediqui els esforços a dotar els centres actuals dels materials i suport tècnic necessaris i denunciam que el projecte d'institut a distància s'hagi anunciat a la premsa abans de ser consultat als representants dels treballadors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.