Setmanari d'informació local - 138 anys

Queden 10 dies per presentar candidatures als Premis Rosa Bueno 2018

19209

Segons s’informa des de l’Ajuntament de Palma, fins el proper 28 de març es poden presentar candidatures als premis Rosa Bueno 2018 al compromís a la participació ciutadana que es lliuraran el proper 7 d’abril a les 18:00h en el Castell de Bellver.

Cal recordar que aquests premis consten de dues categories:

  • Categoria A:  projectes de col·lectius i associacions sense ànim de lucre que desenvolupin la seva tasca a la ciutat de Palma, dotada amb tres premis temàtics:

a) Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social (2.500 euros)

b) Impuls a la participació juvenil (2.500 euros)

c) Impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d’exclusió social (2.500 euros)

  • Categoria B: a la trajectòria personal en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu, desenvolupada en el marc de col·lectius i entitats. La persona guanyadora rebrà una placa acreditativa d’aquest premi

La figura de Rosa Bueno (Villapalacios, Albacte 1945-Palma, 2009)  forma part de la història del moviment veïnal i de les organitzacions ciutadanes sense ànim de lucre de la ciutat de Palma. El seu compromís personal s’ha convertit en un referent inqüestionable per haver potenciat la participació ciutadana als barris, en les organitzacions socials diverses, a grups d’activitats populars i a òrgans de participació institucionals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.