Setmanari d'informació local - 138 anys

Anuncien mobilitzacions «contra el desmantellament de Correos»

19255

CCOO, UGT, CSIF i Sindicato Libre -organitzacions que sumen el 85% de la representació dels treballadors de Correos-, han anunciat mobilitzacions a la primavera contra «el desmantellament» d'aquesta empresa pública i han avisat que no descarten «la vaga general».

En un comunicat, han denunciat la retallada de dos terços en el finançament del Servei Postal Universal el 2017 - «reduït a la irrisòria quantitat de 57 milions d'euros» -, el bloqueig per part del Govern del Pla Estratègic, la destrucció de 15.000 llocs de treball des de 2008, aproximadament uns 200 a les Balears, i la implantació d'«un model d'ocupació precària».

Davant la manca de resposta a les demandes i propostes sindicals tant del Govern, com de SEPI -de qui depèn Correos-, davant la previsible pèrdua de 30.000 llocs de treball a tot l'Estat a mig termini, els quatre sindicats han avançat un calendari de mobilitzacions que s'iniciarà al maig i que serà gradual i creixent en el temps.

D'aquesta manera, han remarcat que no descarten la vaga general si no es dóna resposta a l'exigència de mesures «per a garantir la continuïtat de la major empresa del sector postal públic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.