Setmanari d'informació local - 138 anys

Nina Parrón: «Pagar 30.000 euros per dir ‘masclista' a un masclista, no s’entén»

19325

Aquest dimecres, a la secció ‘Homes Transitant’ de La Vila del Pingüí, ha visitat els estudis de ràdio d’Ona Mediterrània l’actual directora d’Igualtat del Consell Insular de Mallorca, Nina Parrón. A Parrón se li ha obert judici oral per presumptes delictes d’injúries i calúmnies amb publicitat contra el president de l’Associació de Pares de Famílies Separats de les Balears, Jorge Skibinsky. D’això n’ha parlat pels micròfons d’Ona Mediterrània. Aquí un recull:

Imputació per apologia al masclisme

«Estic molt astorada i molt agraïda per les mostres de suport. Aquest senyor (Jorge Skibinsky) m’ha enjudiciat pel camí penal, com si fos una lladre. El jutge instructor està ultimant totes les qüestions administratives per enviar-les al jutjat penal que em jutjarà. Hi haurà un judici. El jutge instructor m’ha demanat una fiança de 30.000 euros, quan un advocada feminista indignadíssima m’ha explicat que les fiances per violació van de 6.000 a 20.000 euros. Que jo per dir que un masclista és un masclista hagi de pagar 30.000 euros no s’entén. D’aquí 3-4 mesos en sabrem noves».

Fiança de 30.000 euros

«Aquest senyor em demana 65.000 euros per injúries i calúmnies amb publicitat, és a dir, perquè ho vaig dir davant els mitjans de comunicació, com faig com a directora insular d’Igualtat. Jo no tenc aquests doblers».

Agraïments a tothom

«Don gràcies als diferents grups feministes de Mallorca pel suport, ja que han escrit un article d’opinió, firmat per tots els grups i ara estan preparant una carta, a nivell individual. Però, jo vénc de Madrid i no s’han oblidat de mi. A nivell estatal també s’estan movent. S’ha duit al defensor del poble».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.