Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort apagarà els llums dels principals edificis públics per lluitar contra el canvi climàtic

19327

Un any més, l'Ajuntament de Palmas'adhereix a la campanya de l'Hora del Planeta del Fons Mundial de la Natura (WWF). Per aquest motiu el dissabte 24 de març apagarà els llums dels principals edificis públics entre les 20.30 i les 21.30 hores.

El regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, explicarà demà en roda de premsa les accions concretes que durà a terme l'Ajuntament amb motiu d'aquesta campanya, a més dels estalvis que s'han aconseguit fins ara amb la implantació del nou model de gestió integral de l'enllumenat exterior i de la millora de l'eficiència energètica en infraestructures públiques que està cofinançat en un 50% amb càrrec al Programa Operatiu FEDER 2014-2020 de les Illes Balears.

Des de l'Ajuntament s'encoratja tota la ciutadania a participar en l'acció i convida a apagar els llums aquest pròxim dissabte entre les 20.30 i les 21.30 i encendre per al planeta. Es pot trobar més informació a: www.horadelplaneta.es

A més de l'Ajuntament, altres institucions com Patrimoni Nacional, AENA, el Consell de Mallorca o el Govern i altres municipis com Puigpunyent, Porreres Binissalem o Lloret, també s'han sumat a la iniciativa. Alguns dels edificis que s'apagaran aquest dissabte seran el Palau de l'Almudaina, la planta de facturació de l'aeroport, la Llotja, el Consolat de Mar, Palau Reial, el Teatre Principal, la Llar de la Infància, la Llar de la Joventut, l'IMAS, La Misericòrdia, el Museu Krèkovic o la Finca Raixa.

L'Hora del Planeta és una campanya que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic. Actualment ha esdevingut la campanya més gran de mobilització ambiental de la història que demana la implicació de tothom enfront del canvi climàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.