Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell d'Eivissa promociona l'oferta turística de l’illa a Sevilla

19363

El Consell d'Eivissa ha organitzat a Sevilla un esdeveniment de promoció turística de l’illa després del llançament de la campanya 'Vol a Eivissa', segons ha informat la institució insular en un comunicat. El director insular de Turisme, Vicent Torres, ha assegurat que «conscienciar els residents de l’illa sobre la importància del turisme és clau, com també ho és conscienciar al visitant que ve a un territori fràgil». En aquest context, Torres ha destacat que «l’impost turístic sostenible, en vigor a les Balears, serveix per desenvolupar productes sostenibles recuperant zones que estaven deixades». A més, ha destacat els «nombrosos llaços» entre Eivissa i Sevilla, posant l'exemple de la quantitat de sevillans que treballen a Eivissa.

Des del Consell han remarcat també el paper «essencial» que té el turisme a l’illa, amb reptes futurs a complir com les platges connectades amb transport públic, augmentar les places d'allotjament o fer que Eivissa segueixi sent una destinació de qualitat, entre uns altres. El públic assistent a la presentació de Sevilla, segons el Consell, ha pogut comprovar de primera mà com Eivissa compta amb una «sòlida i variada» oferta turística, convertint-la en destinació «exemplar» els 365 dies de l’any. Així mateix, han descobert productes com 'Eivissa és Wellness', la Moda Adlib o la propera edició de l'Eivissa Gai Pride, el proper 13 de juny.

El Consell també ha recordat que recentment ha presentat a la Fira ITB de Berlín la 'Eivissa Family Experience', mostrant la completa oferta hotelera i de turisme familiar que acull l’Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.