Setmanari d'informació local - 138 anys

Company (PP): «El Govern es troba còmode prohibint, imposant i perseguint»

19435
Company ha clausurat la jornada Interinsular a Palma, en què han participat els consellers insulars de la formació a les diferents illes. | PP

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha assegurat aquest dissabte que els Governs d'esquerres «es troben còmodes prohibint, imposant i perseguint», per això ha animat a «tornar a la senyora Armenol a l'oposició, que és on millor està». Company ha reivindicat la «política en positiu» del PP davant de la «ineficàcia, paràlisi, lluita entre partits, sectarisme, prohibició i imposició» que caracteritzen l'acció política dels diferents Pactes a les institucions.

El president popular ha lamentat que els ciutadans «no estiguin notant que el Govern disposa de 1.350 milions d'euros més» i ha demanat que els representants del partit «arribin a tots els racons de les illes per explicar les nostres propostes» perquè «hem de fer políticament possible el que sigui necessari per millorar la vida dels habitants de les Illes Balears».

Company ha clausurat la jornada Interinsular a Palma, en què han participat els consellers insulars de la formació a les diferents illes per tal d'analitzar «la gestió dels diferents pactes d'esquerres que governen les institucions insulars».

«El Pacte i la senyora Armengol creuen que la història d'aquestes illes es va iniciar el 2011, quan va començar la legislatura passada del PP, però la realitat és que van deixar els comptes del Govern i de les institucions públics en fallida i per això va haver de prendre decisions difícils», ha recordat el president dels populars durant la seva intervenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.