Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres de la coberta de l'Estació Intermodal conclouran a principis de juny

19597
El juny l'accés a l'Estació Intermodal estarà totalment cobert per la nova estructura. | CAIB

El pròxim mes de juny l'accés a l'Estació Intermodal de Palma estarà totalment cobert per la nova estructura que en aquests moments s'està construint. Segon el Govern, les obres, que es troben ara mateix en el seu equador, varen ser adjudicades per un import de 211.694,67 ?.

«El projecte s'està duent a terme amb la finalitat d'evitar els efectes que les inclemències meteorològiques provoquen en el confort i la seguretat dels viatgers, així com en el deteriorament de les instal·lacions, especialment les escales mecàniques», ha assegurat l'Executiu. «Cal recordar que actualment l'accés no té cap tipus de protecció en aquest sentit. La coberta projectada ha de servir, a més, de referent per a una millor visualització de l'accés a l'estació», ha afegit.


Un cop conclosa, la coberta plana d'entrada a la Intermodal constarà d'unes dimensions de 21 metres de llarg per 13 metres d'ample i estarà alineada amb la cornisa dels edificis del costat de les antigues estacions existents. La coberta disposarà d'onze claraboies per garantir l'entrada de llum natural. També tindrà nou enllumenat interior, que millorarà l'aspecte visual de l'espai. Al voltant de la coberta es crearà una faixa de gelosies ceràmiques que recordarà les antigues estacions de tren de Mallorca, i que també connectarà amb les edificacions ferroviàries del voltant. Aquesta faixa tindrà un total de 6.144 gelosies ceràmiques extrudides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.