Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini d'inscripció al segon semestre de TalentIB de música i arts escèniques

19687

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, ha obert el termini d'inscripció al segon semestre del circuit de música i arts escèniques de TalentIB.

Segons ha detallat aquest dimecres la Conselleria, la novetat d'aquesta nova convocatòria és que per als dos circuits, de música i arts escèniques, s'amplia l'àmbit d'actuació a la resta de territoris de parla catalanaDel 4 al 18 d'abril es podran presentar noves sol·licituds per formar part del catàleg d'artistes o d'espais. Del 26 d'abril a l'11 de maig es tramitaran les sol·licituds per part dels espais programadors.

Posteriorment, del 14 al 25 de maig es confirmaran les contractacions per part de l'Institut d'Estudis Baleàrics, el 28 de maig es publicarà el calendari definitiu d'actuacions pel  semestre de 2018 i de l'1 de juliol al 31 de desembre es realitzaran les actuacions.

Quant al primer semestre de 2018, s'han programat un total de 78 activitats, de les quals 33 seran d'Arts Escèniques i 45 de Música. Per illes, 24 es desenvoluparan a Mallorca, 22 a Menorca, 13 a Eivissa i 19 a Formentera. TalentIB fomenta el moviment d'espectacles i artistes de les Balears entre les mateixes illes i també, a partir d'aquesta convocatòria, s'amplia als territoris de parla catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.