Setmanari d'informació local - 138 anys

Carlos Garrido estrena la seva nova proposta 'Mallorca Màgica' a Can Balaguer

19717

La companyia Carlos Garrido Escènic estrena aquest divendres en el Casal Balaguer de Palma la seva nova proposta Mallorca Màgica, una representació protagonitzada per l'actor Joan Bibiloni, qui dóna vida a sis personatges diferents, que es veuen embolicats «en històries inquietants i tel·lúriques».

Segons han informat en la presentació de l'obra, l'espectacle explica també amb la participació musical de Mariona Forteza, que adapta fragments del cançoner popular, així com amb intervencions de l'escriptor Carlos Garrido.

«Les llegendes són importants perquè expressen la part més fosca de la vida. Al món d'avui dia, dels mòbils i la tecnologia, sembla que aquesta faceta no existeix, però la veritat és que és tan important com l'altra, la més visible. Amb aquesta representació reivindicam la part irracional, la que la raó ha eliminat», ha explicat Garrido.

Per la seva banda, Bibiloni ha assenyalat que el que més «li agrada d'aquesta proposta és la seva senzillesa; explicam al públic les històries de tu a tu, perquè vibrin amb nosaltres, poder-ho fer és fantàstic». Mallorca Màgica compta amb la producció de Cultural-ment i la col·laboració de l'Ajuntament de Palma. La setmana que ve es representarà novament, concretament els dies 12 i 13 d'abril, encara amb entrades disponibles a la venda. Les funcions són a les 20.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.