Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort entrega els premis Rosa Bueno en el marc de la celebració del Diumenge de l'Àngel

19787
Imatge dels premiats i les autoritats durant l'entrega dels guardons. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, Antoni Noguera; la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade; el regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina i la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, han lliurat aquest dissabte vespre al castell de Bellver els quatre premis Rosa Bueno 2018 al compromís amb la participació ciutadana.

Els premis han distingit la trajectòria de Jaume Obrador Soler i s'ha premiat a l'Associació Veïns de Son Rapinya (Premi Rosa Bueno a l'impuls de la participació ciutadana); a Castellers de Mallorca (Premi Rosa Bueno a la participació juvenil) i a Pastoral Penitenciària (Premi Rosa Bueno a la participació en sectors socials vulnerables)

Noguera ha aprofitat aquest acte per valorar la feina de les associacions de Palma. «L'espai associatiu és imprescindible. No tenc paraules per agrair el que han fet per Palma les associacions», ha dit, i ha posat com a exemple de la lluita d'aquests col·lectius la preservació d'espais com ses Fontanelles, el Molinar o el mateix impuls de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma el juny passat perquè l'Ajuntament limiti el lloguer turístic a Ciutat. «Aquest mes durem al ple la limitació del lloguer turístic», ha dit el batle.

Noguera ha destacat, a més, que aquests premis es recuperen enguany i ha recordat la figura de Rosa Bueno. «Rosa tenia molts atributs positius: participativa, dona, líder, transformadora, ella era un referent», ha dit.

Tot seguit, ha començat el concert de Donallop. Cal recordar que aquests actes s'emmarquen en la celebració d'aquest cap de setmana del Diumenge de l'Àngel. La festivitat ha aplegat aquest diumenge a centenars de persones en els voltants del Castell de Bellver. Música i gegants han animat la festa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.