Setmanari d'informació local - 138 anys

Alcúdia celebra la Diada ‘Posa’t al meu lloc’, centrada en la conscienciació

20131

L’Ajuntament d’Alcúdia, a través de l’àrea de turisme, organitza dissabte dia 21 d’abril la Diada d’activitats per a la conscienciació ‘Posa´t al meu lloc’, dins el segment turístic ‘Alcúdia per a tots’. Aquest programa té com a objectiu adequar el municipi de tal manera que tant els turistes com els residents amb necessitats especials d’accés, com la mobilitat, la diversitat visual, auditiva o de cognició, puguin gaudir d’Alcúdia com qualsevol altre ciutadà o turista.

Al llarg de tot el matí de dissabte 21 d’abril de les 10:00h a les 14:00h està prevista aquesta Diada ‘Posa’t al meu lloc!’, una iniciativa que pretén donar a conèixer les diferents discapacitats existents i les eines que tenim per fer l’entorn més accessible.

A les 11:30h es durà a terme la visita institucional a les diverses parades i activitats que es faran dins aquesta Diada, amb el batle d’Alcúdia Antoni Mir i el regidor de turisme Joan Gaspar Vallori, a més d’altres regidors i regidores del consistori alcudienc, així com representants de les entitats col·laboradores.

Al Passeig Pere Ventayol, tot el matí de dissabte dia 21 d’abril, hi haurà un estand de l’Ajuntament d’Alcúdia a més dels estands amb exposició de material accessible de les entitats col·laboradors ONCE, UNAC, ILSBA, FUNDACIÓ HANSDISPORT.

A més, hi haurà diferents activiats:

Tallers de sensibilització i comunicació

Cursa a cegues a les 11:00h i jocs de sensibilització a les 13:00h.

Pràctica d’activitats accessibles

Superfour vehicle que permet a les persones que necessiten cadira de rodes, alçar-se i poder practicar golf de 10:00h a 11:30h.

Actuació musical

Maria Bimbolles, actuació accessible per a tots, a les 12:00h.

Ruta Guiada

Es realitzarà una ruta accessible pel Centre històric d’Alcúdia, utilitzant l’App gratuïta Alcúdia Experience a les 13:00h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.