Setmanari d'informació local - 138 anys

Gairebé 500 aspirants admesos a les llistes per a les oposicions a Policia Local

20139

Un total de 470 aspirants han estat admesos en les llistes definitives de les oposicions convocades per optar a 162 places dels cossos de Policia Local de Palma, Calvià, Bunyola, Capdepera i Artà, mitjançant el procediment de concurs-oposició.

Des del Govern, han informat que el primer exercici de les proves selectives d'aquest procés especial unificat per cobrir les places de policia dels ajuntaments dels municipis esmentats es durà a terme a la UIB els propers dies 26 i 27 de maig.

En el cas de l'Ajuntament d'Artà, s'ha convocat una prova prèvia de nivell de llengua catalana el dia 4 de maig a l’EBAP.

La llista definitiva d'aquest procés d'oposicions, en el qual una mateixa persona pot cursar diverses sol·licituds per presentar-se a les convocatòries dels diferents municipis, consta de 941 sol·licituds admeses una vegada ha finalitzat el termini previst.

Del total de sol·licituds admeses per aconseguir una de les 162 places, prop de la meitat corresponen a les proves selectives de la Policia Local de Palma, amb 421 instàncies vàlides per optar a les 96 places de l'oferta d'aquest cos. Per a la Policia Local de Calvià, amb una oferta de 51 places, s'han admès 243 sol·licituds.

Així mateix, hi ha 105 sol·licituds vàlides per a les tres places de la Policia Local de Bunyola, 95 per a les nou places de la Policia Local de Capdepera i 67 per a les tres places de la Policia Local d'Artà. El nombre de persones aspirants admeses és de 470 i la mitjana d'edat és de 35 anys.

De totes les sol·licituds, més d'un 90% corresponen a homes i prop d'un 10% a dones. D'altra banda, en aquesta oferta de places a Mallorca, s'han rebut més de 20 instàncies des d'altres illes (15 d'Eivissa i 9 de Menorca).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.