Setmanari d'informació local - 138 anys

Bombers de Palma talen 22 arbres perillosos al Camp Redó

20315

Els Bombers de Palma han començat aquest dimarts a talar els 22 arbres perillosos que es troben a la barriada del Camp Redó. La pràctica, que durarà quatre dies, evitarà que aquests arbres caiguin i puguin causar danys personals o materials. A l’operatiu també hi participen membres de la Policia Local de Palma i operaris de la grua municipal.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, que ha estat acompanyada per la Defensora de la Ciutadania i l’assesor del Districte Nord, ha explicat que amb la realització d’aquestes pràctiques professionals s’aconsegueix un benefici per als veïns del barri, ja que s’evita que els arbres suposin un risc per a ells.

A la tala dels arbres hi participen un camió autoescala, un vehicle de suport i 6 bombers. Las pràctiques contribueixen a augmentar la destresa dels bombers amb les motoserres i planificar la intervenció amb arbres amb alt risc de caiguda.

La problemàtica dels arbres és que es troben en una zona que no és titularitat municipal, ja que són passatges particulars situats entre els carrers de Felip II, General Riera, Alfons el Savi i Cotlliure, on l’Ajuntament no pot actuar, però com que suposen un risc per a les persones i es troben en una zona pública, es tallaran els 22.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.