Setmanari d'informació local - 138 anys

Company afirma convençut: «Espanya és un mirall per a molts països d'Europa»

20423
Company diu ara que és Europa qui ens ha de compensar per la insularitat. | PP Balears

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha reclamat aquest divendres a la Comissió Europea que «sigui sensible a la realitat insular» que es viu a les Balears i ha considerat «de justícia que es donin passes» en el marc de la UE per aconseguir «un règim especial» per fer front als desavantatges que representa el factor insular.

En aquest sentit, el líder popular balear ha assegurat que «per la nostra condició d'Illes tenim els mateixos condicionants que poden tenir els territoris ultraperifèrics en matèria de transport de persones, mercaderies, energia o competitivitat del nostre teixit empresarial, però no tenim cap règim especial que ens compensi aquestes circumstàncies com sí que tenen aquests territoris».

Company, que ha inaugurat les Jornades Europees organitzades per la Fundació Robert Schuman a l'hotel Innside Palma juntament amb el cap de la delegació del GPPE a Brussel·les, Esteban González Pons; l'eurodiputada Rosa Estaràs i el secretari general del PP europeu, Tono López-Istúriz. El líder del PP també ha senyalat que, gràcies a les demolidores reformes del seu partit, «Balears ha jugat un paper molt important en la recuperació econòmica d'Espanya», un país que «és un mirall en el qual molts països d'Europa es volen veure reflectits».

A més, Company ha aprofitat per alertar de la «situació delicada» que Europa «viu ara mateix» com a conseqüència del Brexit i l'«auge dels populismes i dels partits anti-europeus i d'ideologia radical, que han expandit certs dubtes sobre aquest gran projecte d'Europa que entre tots hem de seguir construint».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.