Setmanari d'informació local - 138 anys

La ministra espanyola de Sanitat critica el decret del català: «Les llengües no curen»

20449

La ministra espanyola de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha criticat a Eivissa el decret del català del Govern i ha assegurat: «Les llengües no curen».

«Sóc filla de Catalunya i la meva llengua materna és el català, de manera que conjugo amb normalitat el català i el castellà. Quan un govern treballa en pro d'una llengua contra una altra, el que estem fent és dividir la societat i justament les llengües no curen», ha declarat just abans de participar en un acte organitzat pel PP de Eivissa.

Montserrat ha afirmat que el Sistema espanyol de Salut és un dels millors del món i un dels motius són els «professionals». «Ens hem de sentir orgullosos com a espanyols», ha afirmat.

«No posem barreres en el que ha de ser la conjunció, la comunió de dues llengües, com és el català i el castellà aquí a les Balears i, quan es premia més una llengua que l'altra, l'únic que estem fent és posar barreres a professionals sanitaris de qualsevol racó d'Espanya que vulguin venir a exercir aquesta gran professió com és la Medicina o la Infermeria o qualsevol de les professions sanitàries perquè al final el que estarem fent és perjudicar els pacients», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.