Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell aposta per la «transparència» i crea la Unitat Estadística per consultar les dades

20459

El Consell ha apostat per la «transparència» i ha creat la Unitat Estadística, on es podran consultar fins a 23 operacions que s'aniran publicant durant l'any.

Les dades d'aquest servei, que ha posat en marxa l'Oficina de Responsabilitat Social, es podran consultar al Portal de Transparència del Consell (en l'apartat 'operacions estadístiques') i es publicaran en format PDF i també reutilitzable, segons ha informat la institució.

Aquesta unitat ha estat creada amb la col·laboració de l'Institut Balear d'Estadística (Istac), motiu pel qual les dades també es publicaran al seu portal web.

Entre les operacions que es podran consultar, es troben el pressupost de la institució i el seu estat d'execució, nombre d'usuaris en les oficines d'informació turística del Consell, el volum de tràfic de la xarxa de carreteres de l'illa , el nombre d'infraccions i sancions urbanístiques imposades per l'Agència de Defensa del Territori (ADT), o dades sobre la gestió de residus.

A més, l'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials (IMAS) posarà a l'abast xifres sobre persones majors ateses en centres de dia o residències del Consell com també sobre l'atenció a persones amb el risc d'exclusió social. Quant a Cultura, estaran disponibles les dades sobre els espectacles del Teatre Principal o sobre usuaris i préstecs de les biblioteques de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.