Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou cas de violència masclista a Palmanova

20461

La Policia Local de Calvià ha detengut a un home de 35 anys a Palmanova per agredir la seva parella, a la qual va apallissar amb cops de puny i la va sacsejar fins a tirar-la a terra.

Segons ha informat la Policia, es tracta d'una parella britànica que estava de vacances a Palmanova. Els fets tengueren lloc el passat dissabte capvespre al carrer Germans Montcada, prop del Passeig del Mar de Palmanova.

Un ciutadà que estava en les proximitats va ser alertat pels crits de la víctima i va presenciar l'agressió amb cops de puny d'un home contra la seva parella, una dona de 27 anys. La dona va ser sacsejada en diverses ocasions fins que va caure a terra.

Aquest testimoni va increpar a l'agressor, li va dir que deixés d'apallissar-la i va donar avís a la Policia Local. L'agressor va aprofitar aquesta situació per fugir. Agents de la Policia Local de Calvià acudien a l'apartament on la parella estava allotjada, però no pogueren localitzar l'agressor. Minuts més tard, gràcies a la col·laboració del testimoni, el pogueren identificar prop de l'hotel.

La Policia Local de Calvià va traslladar al detengut per violència de gènere, als calabossos de la caserna. Segons la Policia, el detingut va mantenir una actitud agressiva. La víctima també va ser localitzada en els voltants i va rebre suport d'una patrulla de la Policia Local que la va acompanyar al centre de salut de Santa Ponça per a revisió mèdica i part de lesions. Tot seguit, la dona va interposar una denúncia per maltractament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.