Setmanari d'informació local - 138 anys

Signen un conveni per millorar la convivència dels alumnes dels instituts públics de Marratxí

20557

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March ha signat aquest dijous amb el batle de l’Ajuntament de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, un conveni de col·laboració pel desenvolupament d'accions preventives i de resolució de conflictes de caire socioeducatiu per millorar la convivència dels alumnes d'ESO dels centres de formació secundària sostinguts amb fons públics del terme municipal de Marratxí.

A l’acte de signatura hi han participat el director general d’Innovació i Comunitat Educactiva, Jaume Ribas  i la cap d’Innovació Educativa, Assunció Senpere. Per part de l’Ajuntament de Marratxí, la regidora de Serveis Socials i Educació, Aina Amengual i el regidor de Comunicació, Contractació, Economia, Hisenda i Especial de Comptes, Miquel Cabot, així com el director de l’IES Marratxí, Jaume Pau Mateu.

El Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat i l'Ajuntament de Marratxí té per objecte establir les línies de col·laboració per desenvolupar accions preventives i de resolució de conflictes de caire socioeducatiu entre els alumnes d’ESO. A la vegada que es dona suport i orientació a les famílies afectades, ja que la majoria de vegades l’alumnat que presenta aquest tipus de conducta dins les aules, sol tenir més d’una problemàtica familiar associada.

Educadors socials per millorar la convivència en el centre 

L’IES Sant Marçal de sa Cabaneta i l’IES Marratxí comptaran amb la figura d’un educador social amb la finalitat de millorar la convivència en els centres d’educació secundària. La figura d’educador social de serveis socials de l'ajuntament de Marratxí amplia així el seu àmbit d’actuació als centres educatius i els permet fer seguiment dels casos en què ja actuen al carrer i barris del municipi. La finalitat és reforçar la col·laboració entre els centres educatius i les famílies, a la vegada que s’aprofiten els recursos comunitaris de l’indret on estan ubicats els centres per ajudar a prevenir situacions de conflicte i resoldre’ls.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.