Setmanari d'informació local - 138 anys

El director general de la Policia espanyola pretén augmentar la plantilla a les Balears

20563

El director general de la Policia, Germán López Iglesias, ha anunciat aquest dijous que tenen previst augmentar la plantilla de les diferents comissaries de la Prefectura Superior de les Balears.

Així ho ha manifestat durant una visita a les Illes en la qual ha estat acompanyat per la delegada del Govern a les Balears, Maria Salom, segons ha informat la Prefectura Superior de les Balears en una nota de premsa. Tots dos han presidit una reunió operativa en les dependències de la Prefectura Superior, que ha comptat amb la presència de tots els comandaments policials de la zona.

López Iglesias també ha estat acompanyat pel cap central de Seguretat Ciutadana i Coordinació i pel cap central d'Informació, Recerca i Ciberdelinqüència. Prèviament, López Iglesias i els comandaments espanyols s'han reunit a la seu de la Delegació del Govern amb Salom i el cap superior de Policia a les Balears, Antonio Jarabo.

Salom ha transmès al director general les necessitats de la Policia espanyola a les illes, com per exemple la de comptar amb el major nombre de reforços estivals possible, així el problema de l'habitatge que afecta tant als agents que arriben els mesos d'estiu com als recentment destinats, especialment a Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.