Setmanari d'informació local - 138 anys

A la recerca de la seguretat

20571

Sempre a la recerca de la seguretat, les persones som conscients que per tenir una vida tranquil·la que puguem gaudir, hem de tenir certs apartats de la nostra existència a un lloc segur, vigilats i controlats perquè res ni ningú pugui llevar-nos-ho o danyar-ho, sobretot allò que de debò ens importa, que són els nostres éssers estimats i les nostres propietats més preuades.

Per assegurar-nos que res dolent els vagi a ocórrer, ha quedat suficientment demostrat que les càmeres de seguretat és el més efectiu que existeix, tant per evitar robatoris per part de professionals, ja que és el millor instrument dissuasiu possible, com la instal·lació de càmeres de vigilància a l'interior de les habitacions per controlar a tot moment el que fan els nostres petits i que aquests no sofreixin cap accident, o en cas que ocorregués, poder atendre'ls ràpidament.

En aquest sentit, les mini càmeres de vigilància que trobaràs en aquest enllaç compleixen a la perfecció la missió de vigilar espais petits sense que es noti la seva presència. D'aquesta manera, no desentonarà amb la decoració natural de l'habitació. Així mateix resulten perfectes per al control de petits negocis, on és fàcil sostreure petits objectes, i que com tots sabem, aquest sovintejo representa un notable percentatge en pèrdues per als petits i mitjans negocis.

La seguretat econòmica

I si hi ha cap aspecte en la nostra manera de vida en la qual desitgem una seguretat estable i permanent, aquest és sens dubte el camp econòmic. És aquí on diàriament pitjor ho passem, on la incertesa cada dia ve a fer-nos una visita, doncs sabem que encara que tinguem un treball en aquests moments, a causa de la inestabilitat econòmica existent, la precarietat laboral creixent i la falta d'iniciativa política, aquesta situació que ara ens és favorable pot canviar en qualsevol moment.

Per aconseguir aquesta seguretat econòmica, un camí directe és el de la inversió en borsa, ara que gràcies a internet està a l'abast de tothom. I dins d'aquest tipus d'aposta econòmica, la que amb tota seguretat oferirà una bona rendibilitat en el futur que garanteixi aquesta seguretat econòmica desitjada és la compra de criptomonedes.

L'adquisició de les monedes virtuals més atractives, com són el bitcoinetherum o litecoin, segueix sent i ho serà en molt temps, segons els experts, una de les inversions més segures a mitjà i llarg termini. Si entres a la web http://www.comprarcriptomonedas.org, tindràs accés a tota la informació necessària per comprar doblers digitals a Llatinoamèrica.

I és que la criptomoneda s'ha posicionat com els doblers més segurs, les raons per aquesta afirmació vénen donades des de la seva mateixa naturalesa, i és que en ser uns doblers per al seu ús en internet té avantatges com la seva descentralització, és a dir, els doblers no pertanyen a cap entitat bancària, ni a cap govern, solament pertany al seu legítim propietari, per la qual cosa mai podrà ser retingut i estarà lliure de pagar impostos o taxes de cap tipus. A més, com que no s’ha de guardar a cap banc, tampoc sofrirà cap tipus de comissió, en general abusiva, de les entitats financeres.

Les monedes virtuals serveixen per al mateix propòsit que els doblers físics, d'intercanvi de béns i serveis, però les transaccions es realitzaran exclusivament pel mitjà online. Pots comprar sempre que vulguis monedes virtuals a través d'un intermediari, un bróker online, com els referenciats al darrer enllaç suggerit, esperar un temps prudencial i quan el seu valor hagi crescut prou, tornar a vendre. No et preocupis per això, doncs sempre hi haurà algun comprador disposat a canviar-te els teus bitcoins per dòlars, euros o iens.

La inversió en criptomonedes s'ha posicionat com la més rendible des que va fer la seva aparició en 1998. Des de llavors, a major o menor ritme, gairebé mai ha deixat de créixer, i les expectatives són que segueixi fent-ho durant molt temps més.

La seva llibertat de moviments, i la seguretat dels seus encriptats que fan pràcticament impossible el seu robatori o manipulació (intentar-ho costaria més que el cost total dels doblers virtuals en circulació), continuen sostenint-la com la forma més rendible d'inversió.

Diversió assegurada

Igual que existeixen uns doblers virtuals existeix una vida virtual, un món on poder fer el que no es pot o és molt difícil d'aconseguir, perquè després de tot, de què val tenir seguretat en la llar, en el treball o un futur econòmic assegurat si no podem gaudir-ho. Si vols divertir-te en un món virtual i aconseguir tot això que tant ens costa en la vida real, però d'una manera divertida i entretinguda, vine a jugar a la comunitat de Los Sims 4 gratis.

Com diem, jugar a sims 4 és poder crear i controlar a les persones en un món virtual on no existeixen regles, no almenys igual que al món físic, això et dóna la seguretat de poder complir somnis i desenvolupar la teva creativitat més enllà de qualsevol límit. En aquest enllaç podràs jugar a los sims 4 gratis gaudint del poder de crear personatges únics amb personalitats pròpies i amb emocions.

Aquest joc reflecteix la mateixa vida. Gràcies a ell, podràs viure i sentir experiències que són molt difícils de realitzar en la vida real, i sobretot perquè aquí pots viure vides totalment diferents, amb professions originals i relacions impossibles.

És un joc que projecta els teus propis somnis i els recrea virtualment, ja que no solament pots viure experiències úniques, diferents i apassionants, sinó que també podràs construir la casa que sempre has desitjat o adaptar la mateixa aparença i personalitat dels teus sims al teu gust particular. En aquest joc de simulació podràs modelar al Sim com si d'una figura d'argila es tractés, podent transformar qualsevol part del seu cos.

Per a molts, la realitat virtual és el món on se senten més segurs, i aquesta percepció augmenta dia a dia, doncs cada vegada passem més temps en aquest lloc, sentint-ho cada vegada més nostre i cada vegada més real.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.