Setmanari d'informació local - 138 anys

El Circaire 2018 es reforça i guanya adeptes malgrat el mal temps

20615

Ni la pluja ni el mal temps han tirat enrere aquest nou Circaire els milers de circaires mallorquins i visitants que, any rere any, omplen carrers i sales d’Alcúdia els tres dies que dura el festival. I és que el Circaire 2018 ha aconseguit consolidar-se en la seva tercera edició malgrat les males previsions meteorològiques d’aquest cap de setmana. Amb només dues cancel·lacions per pluja, el festival ha obtengut un gran èxit d’assistència, amb una ocupació d’un 80% a sales i carrer.

Els espectacles més exitosos han estat Furieuse Tendresse, dels francesos Cirque Exalté, que, entre les funcions de dissabte horabaixa i diumenge matí han sumat al voltant de 1500 persones. Molt destacable també la qualitat dels espectacles andalusos, que són dels que han tingut més assistents: Ludo Circus Show, de la cia. Ludo Circus,  Oopart de la cia. Tresperté, i Rojo Estándar de la cia. LaNórdika. Menció especial mereixen també els espectacles de El Gran Dimitri (un èxit rotund) i Manolo Carambolas, que ha donat fe del bon moment que està vivint el circ andalús, i en especial el de caire humorístic.

Altres espectacles molt aplaudits han estat Sentinel, la nova coproducció amb el Teatre Principal del Circ Bover i Dékoncert, de la cia. francesa Solfasirc, darrer espectacle de sala de la mostra. Una mostra d’habilitat conjugant música i circ que ha fet aixecar-se del seient a més de la meitat dels espectadors de l’Auditori d’Alcúdia.

Tal com comenta Biel Jordà, codirector del Festival Circaire: «Hem constatat que el festival Circaire ha entrat a la vida a la vida d’alcudiencs i mallorquins en general. En el moment que ha sortit el sol, Alcúdia ha brillat gràcies a la trentena d’espectacles programats, amb una destacable participació, fet que ens fa pensar que el circ ja forma part de la realitat d’aquesta població».

 

El Circaire 2018 ha finalittzat anb el V Matx de Circ, amb una desena de participants. Els premiats, escollit per un jurat professional, han estat Angus (primer premi), Antoni Rosselló de Des-equilibrats (segon premi) iClownòmades (tercer premi). Els guardonats podran participar a les properes edicions del Festival Circada (Sevilla), Nosolocirco (Extremadura) i al Festival Circaire 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.