Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell organitza tallers de rap en català per fomentar el seu ús entre els joves

20713

El Departament de Participació Ciutadana i Presidència, a través de la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, ha organitzat tallers de rap en català per fomentar el seu ús entre els joves.

D'aquesta manera, la iniciativa, que està dirigida a un públic de 12 a 17 anys de diferents municipis de Mallorca, té per objectiu vincular el català amb l'oci i la creativitat, segons ha explicat la institució insular en un comunicat.

Els tallers, que seran impartits pel raper Rafel Sastre 'Swing', permetran al públic jove compondre la lletra d'una cançó de rap, així com aprendre les nocions bàsiques i la història d'aquest gènere musical. Aquests tallers tindran una durada de 12 hores.

El primer taller tendrà lloc a la localitat de Manacor els dies 11, 12 i 19 de maig. Properament, es publicaran les dates i les noves localitzacions.

Finalment, el Consell ha informat que les inscripcions als tallers ja estan obertes i el formulari es pot emplenar a través de la web http://bit.ly/conselldemallorcarap

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.