Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido: «El PSIB és l'únic partit que té clar quina és la Mallorca que volem»

20833
Les federacions del PSIB de Mallorca i de Palma han celebrat aquest dissabte una reunió de coordinació. | PSIB-PSOE

Les federacions del PSIB de Mallorca i de Palma han celebrat aquest dissabte una reunió per coordinar polítiques i accions comunes entre l'Ajuntament i el Consell en matèria d'habitatge, mobilitat, territori, sostenibilitat, educació o esports, «amb l'objectiu molt clar de donar solució als problemes que té la ciutadania».

Així ho ha avançat la Secretària General del PSIB de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha volgut deixar clar que «som l'únic partit que té clar quina és la Mallorca que volem i en això ens posam a fer feina avui, a diferència d'un PP que encara no sap el que vol».

Per això, Garrido ha criticat que «Company encara no sap si ha de defensar la nostra llengua o no i si ha de defensar el lloguer vacacional a plurifamiliars o no, a aquestes altures encara no té un projecte definit».

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat el Secretari General dels Socialistes de Palma, Jose Hila, qui ha situat l'accés a l'habitatge com un dels principals reptes d'aquesta i de la pròxima legislatura. «És en això amb el que estam fent feina, adequant solars per fer habitatge públic, amb la Llei d'Habitatge que s'està tramitant al Parlament, zonificant el lloguer vocacional, defensant també l'accés a l'habitatge per als residents, donant subvencions als joves per accedir a un lloguer i en definitiva, política pública d'habitatge».

En relació als recursos interposats per Delegació de Govern a distintes polítiques impulsades des de les institucions de Balears, Hila ha defensat que «en lloc de posar recursos, el que ha de fer Maria Salom és posar més Policia Nacional a la Platja de Palma, cosa que hem sol·licitat moltes vegades i encara estam esperant, això sí que és realment necessari».

A més a més, Hila ha demanat a la Delegada del Govern «que deixi de posar bastons a les rodes amb temes com la carrera professional, ja que a Cort tenim superàvit i hem fet els deures, per la qual cosa volem retornar els drets que el PP va retirar als funcionaris la passada legislatura, com és la carrera professional».

Finalment, Hila ha criticat que «al PP se li nota massa que està preocupat per l'avançament per la dreta que els està fent Ciutadans i fins i tot s'arriba a contradir posant un recurs a unes ajudes pel català que ells mateixos han atorgat quan han governat a ajuntaments com el de Pollença».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.