Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una manifestació per reclamar el compliment del Pacte contra la violència masclista

20877

El Moviment Feminista de Mallorca ha convocat per aquest dimarts 15 de maig, una manifestació a Palma per reclamar al Govern espanyol el compliment del Pacte Contra la Violència Masclista. La protesta partirà a les 20.00 hores des de la plaça de la Porta Pintada de Palma, sota el lema 'Compromís = Presupost', i finalitzarà enfront de la Delegació del Govern espanyol a les Balears amb la lectura d'un manifest.

Així mateix, des del Moviment Feminista han exigit que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2018 «compleixin l'augment de 200 milions d'euros anuals acordat en el Pacte d'Estat contra la Violència de gènere, per avançar aplicant les 214 mesures aprovades després d'un any de debats».

En aquesta línia, el PSIB ha anunciat aquest dilluns que se sumarà a la protesta. Així, la secretària d'Igualtat, Silvia Cano, ha avançat que es tracta «d'una bona ocasió per denunciar l'incompliment d'aquest acord per part del PP, ja que només ha inclòs 80 dels 200 milions d'euros que hi havia de preveure per aquest any als Pressupostos Generals de l'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.