Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca: «És un escàndol que el Govern redactés l'esmena Nadal i la presentés el PP»

20903

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat que el Govern «hagi assessorat i ajudat» els grups parlamentaris sobre el contingut de l'esmena Nadal, que permetrà dotar d'un ús turístic l'Acadèmia Rafa Nadal de Manacor.

En aquesta línia, la presidenta ha insistit durant el ple d'aquest dimarts que l'Executiu «dóna seguretat a totes les normes que s'estan tramitant» i que aquesta esmena, presentada a la Llei d'Habitatge, «millorarà les circumstàncies del centre de tecnificació».

Per la seva banda, el diputat de MÉS per Menorca Josep Castells ha acusat el Govern de donar suport a una actuació d'«urbanisme a la carta» per afavorir els interessos de particulars i ha qualificat d'«escàndol» que el Govern redactés aquesta esmena i la presentés el PP.

Castells ha criticat que el centre de Rafa Nadal «s'ampliï a 214 places de la nit al dia» i ha afirmat que el Govern «encara està a temps es rectificar».

En aquesta línia, el portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha declarat aquest dimarts als passadissos del Parlament que la tramitació de l'esmena va ser «silenciosa» i que se'ls va demanar «que miressin cap a un altre costat». 

Per això, des MÉS per Menorca han demanat que l'esmena «no segueixi endavant» i han assegurat que lluitaran «perquè aquesta desaparegui».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.