Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO: «Cal un acord de millora salarial i de condicions laborals dels docents de la pública»

20949

Per a la FE-CCOO, el Govern que ha tornat als docents el que és dels docents, «no pot acabar la legislatura sense negociar les millores que han d'impulsar l'educació a les Illes».

«És d'esperar d'aquest Govern que ha tingut la capacitat negociadora de recuperar el que la legislatura anterior ens havia usurpat, que no acabi la legislatura sense impulsar les millores que tothom espera a l'educació de les illes. Entre d'altres, la possibilitat d'incrementar l'oferta d'oposicions, continuar amb la baixada de ràtios, la recuperació de les baixes per malaltia (IT), la millora de la llista d'interins, actualització del fons social, equiparació salarial amb altres CCAA,... Moltes d’aquestes mesures es desprenen de l’acord signat el passat mes de març».

Per altra banda, les habituals reclamacions a les llistes d'interins que es produeixen cada any (hi ha més de 12.000 docents apuntats) CCOO les està vehiculitzant des del sindicat, en un procés ordinari que anualment es produeix i podran ser esmenada pel procediment habitual, o bé d’ofici.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.