Setmanari d'informació local - 138 anys

Soler a un provocador d'OK Diario: «Madrid és una màquina de fer independentistes»

21045
Cake minuesa és un conegut activista de la web Ok Diario. A diverses plataformes web se'l pot veure provocant altres incidents amb polítics catalans i espanyols, la majoria d'esquerres. | Cake Minuesa/Facebook

Nova provocació de la caverna mediàtica espanyola a la paradeta informativa de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca. Aquest dissabte matí un individu ha entrat dins la paradeta, mentre una altra persona l'enregistrava amb el mòbil, hi ha començat a assetjar a Cristòfol Soler amb preguntes i comentaris grotescos.

Cristòfol Soler en cap moment ha perdut la calma i ha intentat respondre a les preguntes que, tanmateix, qui les feia, no mostrava cap interès per les respostes.

El provocador ha resultat ser un activista de la web denominada OK Diario, que respon al nom de Cake Minuesa.

OK Diario és una web d'agitació espanyolista muntada per Eduardo Inda, recordat a Mallorca per ser el gran encobridor de la corrupció de Jaume Matas i per haver dit que Rodrigo de Santos era «l'únic polític honest».

Consultat per dBalears, Cristòfol Soler ha confirmat que Minuesa s'ha indentificat només quan ell li ha demanat si era d'OK Diario i ha explicat que Cada dissabte per la paradeta hi passa gent de totes ideologies i que la immensa majoria es mostren respectuosos i ha afegit que «de fet, la majoria de la gent que s'atura és per agrair-nos la feina que feim i per donar-nos ànims i mostrar-nos el seu suport».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.