Setmanari d'informació local - 138 anys

Amics del Poble Sahrauí posa en marxa un altre any el programa 'Vacances en Pau'

21077

L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Balears ha posat en marxa un any més el projecte 'Vacances a Pau', per la qual cosa ha iniciat la cerca de famílies que puguin acollir durant els mesos de juliol i agost infants procedent dels campaments de refugiats de Tinduf (Algèria).

Així mateix, aquest programa permetrà que uns 95 infants d'entre 8 i 12 anys que viuen en els campaments de refugiats puguin venir a les Illes per conviure amb les famílies d'acolliment i intercanviar cultures, segons ha explicat l'associació.

A més, els infants passaran una revisió mèdica per diagnosticar i tractar els aspectes sanitaris i així evitar el desenvolupament de malalties greus. D'aquesta manera, l'objectiu general del projecte és contribuir a la millora de la salut dels infants sahrauís i sensibilitzar a la societat balear amb la causa sahrauí i la seva realitat actual.

Des de l'associació han explicat que enguany, per motius pressupostaris, hi haurà menys cobertura a beneficiaris. Així, en lloc del 150 infants que venien altres anys, només uns 95 podran participar en el projecte. Aquesta reducció també es veu reflectida en la resta de territoris de l'Estat espanyol passant d'uns 9.000 infants en les edicions anteriors a uns 5.000 aquest estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.