Setmanari d'informació local - 138 anys

Rajoy diu que està «animat i amb ganes» per presentar-se a la reelecció

21203

El president del Govern espanyol i del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous que està «animat i amb ganes» per presentar-se a la reelecció en les properes generals. Ha afegit que és una qüestió que ha de parlar amb el seu partit, atès que «encara no s'ha pres aquesta decisió».

«Jo estic animat i amb ganes, però aquestes coses cal parlar-les dins del partit», ha declarat Rajoy, un dia després d'haver aprovat al Congrés el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per 2018, que li garanteix estabilitat fins a finals de 2019.

En una entrevista a la Cadena Cope, Rajoy ha assenyalat que «encara queden coses per fer» perquè vol arribar a 20 milions de persones treballant i que «la recuperació arribi a més persones». «Ara es poden fer coses que no vam poder fer en els anys anteriors perquè l'economia estava en una situació molt dolenta». Després d'aquesta aprovació dels PGE al Congrés, Rajoy ha reconegut que avui és un «bon dia» per al Govern espanyol i el PP, però «sobretot per a Espanya». «Estic satisfet» ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.