Setmanari d'informació local - 138 anys

Crèdits ràpids: com aconseguir doblers a l'instant

21223

La planificació de l'economia domèstica és fonamental per arribar a final de mes. Portar un control exhaustiu dels ingressos i les despeses contribuirà a tenir una major estabilitat financera. No obstant això, de vegades apareixen petits imprevists que fan que tota la planificació es trontolli, posant en risc la nostra economia.

Quan ens trobem amb una d'aquestes petites pedres en el nostre camí, la millor manera de saltar per sobre d'elles és obtenir un crèdit ràpid immediat. Podrem aconseguir fins a 900€ per solucionar ràpidament aquests imprevists sense causar desajustaments a la nostra planificació econòmica mensual. Actualment existeixen multitud d'empreses financeres que presten aquests serveis i que es caracteritzen per la rapidesa en la concessió del préstec i per la facilitat a l'hora de sol·licitar-ho.

Què cal fer per aconseguir un crèdit sense paperasses?

Accés a Internet
Avui dia sol·licitar un préstec personal és molt senzill. Tenint a mà un telèfon mòbil, una tablet o un ordinador tindrem accés a doblers a l'instant. Només serà necessari accedir a la pàgina web de l'entitat financera i seguir els passos indicats.

Decidir la quantitat de doblers a demanar prestats
Calcula quants doblers necessitaràs per solucionar la urgència econòmica. En el primer préstec podràs aconseguir fins a 300€. Si es fa la devolució d'aquests doblers i dels interessos sense cap incidència dins del termini pactat, en els següents préstecs podràs aconseguir un màxim de 900€.
Tingues en compte que hauràs de pagar els interessos dels doblers que demanis prestats, per la qual cosa no és recomanable sol·licitar més capital del que necessitem. Tampoc et quedis curt ja que si sol·licites un segon crèdit sense haver finalitzat la devolució i el pagament dels interessos del primer no podràs aconseguir més que 300€, en lloc dels 900€ que podries aconseguir de tenir retornat sense incidències els doblers del primer préstec.

Calcula els interessos
Alguns serveis de préstec ofereixen un simulador a les seves pàgines web per calcular els interessos. Selecciona la quantitat de diners que vols sol·licitar i el termini de devolució dels doblers i el pagament dels interessos. Tindràs com a màxim 30 dies per fer el pagament. Els interessos seran majors com més gran sigui la quantitat prestada i com més gran sigui el termini marcat per efectuar la devolució.

Omplir el formulari de sol·licitud
És hora de posar-se a la feina i omplir la sol·licitud. Si estàs pensant que aquesta és la part més enutjosa del procés estaràs equivocat. Les entitats financeres de préstecs sense paperassa han convertit aquesta fase en una cosa ràpida i senzilla.
En el formulari de sol·licitud hauràs d'emplenar diferents camps relatius a informació personal: nom, cognoms, nombre de document d'identitat, situació laboral, número de compte, etc. No obstant això, no necessitaràs un aval o enviar centenars de papers, com sí ocorreria si demanessis un crèdit en una entitat bancària tradicional.

Els teus doblers disponibles en menys de 10 minuts
Gràcies a la tecnologia fintech els temps dels processos de sol·licitud, anàlisi i concessió de doblers s'han reduït molt considerablement. Les empreses de concessió de doblers urgents utilitzen aquest mètode per donar agilitat a la concessió de doblers urgents.
Com que no existeixen tràmits burocràtics i no es necessita un aval podràs tenir en el teu compte els doblers sol·licitats en qüestió de minuts. D'aquesta manera podràs posar-li solució a aquesta urgència econòmica de manera fàcil i llevar de la teva llista de coses que fer aquest mal de cap, salvaguardant així l'economia domèstica de la resta del mes.

Un simple pagament amb targeta a través de la pàgina web per retornar els doblers
La devolució dels doblers prestats i dels interessos també és un procés molt senzill. A través de la pròpia pàgina web de l'entitat financera podrà efectuar-se un pagament amb targeta per efectuar la devolució. També es podrà fer una transferència bancària si es prefereix.
A més, si es realitza la devolució dels doblers i dels interessos abans del termini marcat originàriament, ens estalviarem una bona quantitat de doblers. En fer el pagament abans d'hora es descomptaran els interessos corresponents al nombre de dies d'avançament.

Per què un crèdit online i no un préstec bancari?
La gran diferència entre un crèdit online i un préstec bancari és la facilitat i senzillesa de la seva tramitació. Els crèdits online ens ofereixen doblers a l'instant a qualsevol moment. Per contra, en sol·licitar un préstec bancari caldrà esperar al fet que aquest sigui aprovat.
La burocràcia i la paperassa es redueix al mínim en els crèdits online amb ASNEF. Aquest tipus d'entitats financeres no reclamen cap aval ni cap nòmina per concedir el préstec. No obstant això, les entitats bancàries exigeixen garanties, avals i nòmines a les persones que sol·liciten diners urgents.
La llibertat és una altra de les grans diferències entre els crèdits online i els préstecs bancaris. Les entitats financeres faciliten petites quantitats de doblers per a qualsevol imprevist. No obstant això, els bancs exigeixen una justificació sobre l'ús que li anem a donar als doblers prestats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.