Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB comunica a Ensenyat els motius pels quals ha rebut el Premi Ciment 2018

21279

El GOB ha remès aquest dilluns una carta als guardonats amb els Premis Ciment 2018. Aquests premis són triats per tots els socis i simpatitzants del GOB anualment, d’entre aquelles persones, entitats i institucions que, al llarg de l’any o de la seva trajectòria, han excel·lit especialment en la destrucció del nostre territori i entorn natural.

Així, Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, AENA i les Associacions nàtiuques que fan pressió contra el decret de posidònia, rebran en els propers dies una carta.

Consell de Mallorca: política de carreteres.

En el cas del Consell, la carta que el GOB ha remès al president Miquel Ensenyat hi expressa:

«En el seu cas, l’equip de consellers del Consell de Mallorca que vostè presideix -així com els partits que li donen suport- s’ha destacat en els darrers tres anys per un treball intens de construcció i promoció de grans infraestructures viàries que malmetran encara més el paisatge de Mallorca, com l’autovia Campos-Llucmajor, el Segon Cinturó de Palma o els diferents enllaços i rondes arreu. Els nostres socis han tengut en compte la seva alta capacitat per seguir amb el mateix model de depredació ambiental que havíem vist amb 

Jaume Matas i Maria Antònia Munar, i els seus notables esforços per fer una nul la contribució al canvi de paradigma territorial promès en campanya electoral ara fa tres anys.

En definitiva, els vots emesos premien l’esforç del seu equip de consellers per mantenir viva la desencertada tradició de fer malbé el nostre paisatge i la nostra terra «tal com sempre s’ha fet a Mallorca», actualitzant-la als nous temps però sense perdre les essències que sempre ens han caracteritzat. Cada poble asfalta el seu futur.

Per tot això, en nom del GOB Mallorca, li faig avinent a vostè i al seu equip de consellers, la notificació d’aquest Premi Ciment 2018.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.