Setmanari d'informació local - 138 anys

Advocats animalistes activen un servei d'orientació sobre el maltractament animal

21319

La Comissió de Defensa dels Drets dels Animals del Col·legi d'Advocats posarà en marxa aquest divendres un nou Servei d'Orientació Jurídica contra el Maltractament Animal (Sojma).

Segons han explicat l'objectiu és que aquelles persones, associacions o entitats que creguin estar en coneixement de possibles maltractaments o de pràctiques denigrants a animals puguin rebre una primera orientació legal gratuïta sobre les mesures que es poden adoptar i les eines de denúncia existents actualment.

El servei, que funcionarà mitjançant el sistema de cita prèvia a la web (https://www.icaib.org/abogados/secciones-y-comisiones/sojma/), serà atès de forma voluntària i altruista, i de manera rotatori, pels lletrats de la comissió, els primers divendres de cada mes, de 10.00 hores a 12.00 hores, a la seu del Col·legi (Rambla, 10).

Així, han explicat que es tractaran exclusivament qüestions relacionades amb el maltractament, quedant excloses del nou servei altres qüestions relacionades amb els drets dels animals, així com l'elaboració de qualsevol document; la tramitació, judicial o no, de l'assumpte plantejat, i l'obtenció d'una opinió fundada el dret sobre el fons de les qüestions plantejades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.